Bilen er mere end transport

Ser du på bilen, så er der mange, som ser mere end en metalkasse med hjul, som skal transportere dig fra det ene sted til det andet. Det er noget, som mange slet ikke kan forholde sig til, for dem er bilen nærmest noget helligt, og de bruger timer på at holde den så pæn og skinnede som muligt.
Dem, som ofte har biler, som er noget særligt, elsker dem, som var de deres egne børn, og de vil køre til træf i deres biler, bruge mange timer på at skrue på motorerne og finee originale dele til den bil, som de er ved at restaurere fra bunden af. det er en hobby for nogen, mens det for andre nærmest bliver en livsstil.
For andre handler det ikke om at have en bil, som de selv har sat i stand, men det er om at have en bil, som er så lækker som muligt. De sætter spoilere på dem og sænker dem, så de virker mere frække, når de kører rundt. De får også malet dem i specielle designs, som kan være det som hedder ghostflames, eller med specielle motiver.
Anlægget for dem, som i populær tale pimper deres biler, er noget for sig selv, det skal kunne larme, og det skal kunne larme højt. Bassen er nok til at lave mindre jordskælv, og de kører gerne rundt, eller cruiser som de selv kalder det, mens de hører musik for fulde gardiner.
Der er også nogen, som bruger deres biler til at køre ulovligt ræs. Det er ofte unge menillegal racesnesker, som samles i weekenderne og kører mod hinanden, der er det motoren det handler om, de har motorer i deres biler, som er modificerede på alle områder, de har nitrogenindsprøjtning i deres motorer, og de har på alle områder gjort det, så deres biler kan køre så stærkt som muligt. Bilerne er udstyrede med nitrogenindsprøjtning og turbo, og de har på alle områder prøvet at gøre bilerne til en ren fartdjævel, men det eneste, som de ikke tænker på er sikkerheden, hverken for dem selv eller for andre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *