Bilen og det moderne samfund

Kigger du på bilen i det moderne samfund, så vil du se, at det klart er det transportmiddel, som mange foretrækker. Du finder masser af biler på alle kontinenter med undtagelse af Antarktis.
Biler som hver dag bliver brugt til at transportere mennesker på både korte og lange afstande. Bilerne bliver brugt af alle, fra direktøren til den lille mand på gulvet. Alle samfundslag bruger bilen, og den er ofte blevet beskyldt for at være den primære årsag til, at mennesket i dag er ved at ødelægge planeten, da bilerne udleder store mængder CO2 og er med til at gøre planeten meget varmere.
Bilerne er i dag så meget hvermandseje, i hvert fald i vesten, at vi
også er blevet dovne. Du ser i dag mennesker, som ikke kan bevæge sig mere end 100 meter, uden de skal have bilen. Det er noget, som der er mange læger og andre som har påpeget, og de lægger stor vægt på, at bilerne for mange i dag er det eneste, som de lader sig transportere i, og de har beskyldt det for at være en ond cirkel. Det bidrager ikke til menneskets sundhed, at de ikke bevæger sig og langt mindre, at de mange ture i bilerne også bidrager kraftigt til CO2 udslip i atmosfæren.cars
Bilerne vil også i fremtiden være en enorm del af det moderne samfund, men forskerne og udviklerne hos bilfirmaerne har valgt at kigge mod andre versioner af biler. Tesla har præsenteret deres elbiler, og der er mange, som tænker i og udvikler brintbiler, og der er mange hybridbiler, som allerede er på vejene. Det er alle biler, som er med til at sikre fremtiden, og det er vejen frem, hvis vi skal have en planet, som skal overleveres til fremtiden i en stand, som gør, at den vil overleve.
At benzinbilen bliver en saga blot er sikkert, men for nu er der ikke nogle biler, som har kunne overtage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *