Bilen og manden

For mange så er deres bil lidt en forlænget arm af dem selv. Deres bil må godt repræsentere hvem de er, og det er noget, som de meget gerne vil vise frem, hvis de kan. Bilen er sfirst carom så meget andet i vores liv et statussymbol, noget som er med til at definere hvem vi er, hvad vi er, og hvor vi står henne på livets stige. Mandens første bil er noget, som han er stolt af, han skal vise den frem til drengene, og der skal gøres noget ved den. Den skal fremstå så flot som muligt med det bedste udstyr, også selvom den første bil ofte er noget som nærmere er en dødsfælde end en bil, så er manden stolt af den.
Som han kommer fremad i livet, kommer der en bil, som også er noget særligt, den er lidt fræk, hurtig, og der er stil over bilen, som der også er over manden. Den bil bliver dog hurtigt skiftet ud, så snart han overvejer at begynde at stifte familie, væk er den frække bil med de smarte features, og den er nu erstattet af en bil, som er rummelig, og den skal være sikker, for den skal nu transportere hele familien til alt.
Det næste, som der sker, er, at bilen nu mere og mere kommer til at ligne den mand, som kører den. Bilen bliver mere komfortabel, og der er ikke længere brug for de mange features og specielle småting. Det er nu en bil, som skal være i balance, som manden selv, den må gerne være en repræsentant for hans status i livet, men skal gøre det med stil og gerne med lidt luksus for at vise, at man har råd til det i hverdagen, og som samtidig viser, der er økonomisk overskud i hverdagen til sådanne småting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *