Veteranbiler og træf

Veteranbiler, det er noget som kan få os alle til at dreje hovederne, når de kommer kørende ned af vejen. Det er noget særligt, når vejret er så godt, at de gamle biler kan komme ud på vejene og komme til træf forskellige steder i Danmark. Der er altid mange besøgende, når de gamle biler samles og holder møde, det er biler, som alle er over en vis alder, men alligevel kan køre. De ældste er ofte så gamle, at det er få som er tilbage af dem, og de er i høj kurs, både hos ejere, men også hos dem, som kommer til træf uden bil, og som bare erVintage cars der for at se alle de smukke gamle biler og drømme om en dag måske selv at eje en af dem.
Det er kun om sommeren, du vil se veteranbiler på vejene, og de kommer ikke ud, hvis der er det mindste tegn på dårligt vejr, så de bliver stående hjemme i garagen, hvis der er tegn på regn, de er sarte, og deres ejere skåner dem mest muligt, så specielle dage til specielle biler.
Det lille samfund, som har veteranbiler i Danmark, er nærmest en lille familie, alle kender hinanden, og der er ikke mange, som kommer udefra og deltager. De er alle sammen om en passion, og de kender hinanden og er med til at skaffe originaldele til hinandens biler, når de nu alligevel er ude og lede efter noget til deres egen veteranbil.
At de er sammen om deres passion er også med til at arrangere de forskellige træf, og alle deltager ikke kun med biler, de er med til at sælge biletter, de passer boder med øl og vand, eller måske det store telt, hvor du kan få lidt at spise. De giver alle en hånd, så der kan komme flere til i deres lille samfund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *